dinsdag 12 januari 2010

Bubbel op

Ken je het woord Bubbel op niet? Heel gek.
Het is een werkwoord, dus je zou het weleens moeten hebben gehoord: ik bubbelop, hij bubbelopt, laten we bubbeloppen.
Nog steeds gaat er geen belletje rinkelen? Nou apart, want bij ons bubbelen er vaak gekke, mooie en leuke dingen op. Daar worden we dan blij van,- of iedereen om ons heen dat ook wordt is een tweede -, maar dat is niet waar het om gaat.
Het is een woord waar je toch een beetje blij van wordt. Denk aan bubbels; bubbels in bad, bubbels in champagne. Heerlijk toch allemaal!
Soms word je er niet blij van. Dan kijk je in de spiegel en denkt: zaten die bubbels gister ook al in mijn bovenbenen? Ja, toch kan je je daar toch ook weer niet te druk over maken. Je trekt een spijkerbroek aan en ze zijn weg. Zo denken we er wel niet alle dagen over, maar dat is wel het streven.
Goed, op dit blog dus leuke, lieve en gekke dingen (is de bedoeling).
Wij van Bubbel Op hebben veel dingen gemeen, maar ook weer niet. We zijn al een een aantal jaren collega’s en vriendinnen. De één houdt van breien, en dan vooral sokken (heerlijk warm en comfy), de ander is meer van het lekker lui lezen.
Allebei zijn we wel creatief. We houden beiden van abstract schilderen (favoriet is dan wel Beb Mulder). Maar ook van lekker eten en drinken, muziek en dromen van allerlei leuke dingen (beetje fantaseren is goed voor een mens). We lachen en huilen samen, delen onze zekerheden en twijfels. We zijn al twee maal samen een aantal weken naar Florida geweest met vakantie. Ja, echte vriendschap kun je het dan ook wel noemen!
Op dit blog gaan we de buitenwereld vervelen met onze stukjes, foto’s enz. Het hangt er maar net vanaf wat we kwijt willen -en kunnen-, wat we beleven en waar we over nadenken en wat onze aandacht heeft op een bepaald moment. We proberen van kleine dingen een feestje te maken, we hangen zelf de slingers dus wel op. Doel is dingen te beleven, van het leven te genieten en anderen daarvan deelgenoot te maken.

Dus 'enjoy'!
Liefs van B en B

2 opmerkingen:

  1. Mooi eerste stukje Bonsien!
    Het wordt nog wel 's wat met ons.

    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Natuurlijk bubbel ik gezellig met jullie mee!
    Heb, als tegenprestatie, wel jullie USA-blog gewist. En ik heb me maar afgemeld bij Hyves: als ik deze blog moet gaat volgen? Dat wordt een fulltime bezigheid, fansels. ;)

    Nu eerst maar kijken of ik ook kan reageren.
    Peanuts.

    BeantwoordenVerwijderen